Wanneer u excursies op Tenerife boekt, zorg er dan voor dat u krijgt wat u verdient en wat de standaard is van deze tijd. Helaas zijn er veel kleine excursie bureau’s in de buurt van de boulevard, zelfs met Nederlands sprekend personeel, die geen goede voorwaarden bieden. Om u voor te bereiden, en vakantiedrama te voorkomen, heb ik enkele punten verzameld waar u op moet letten als u excursies op Tenerife boekt.

Te vermijden dingen bij het boeken van excursies op Tenerife

  • Slechte annuleringsvoorwaarden krijgen of niet vermeld worden.
  • De persoon bij wie je hebt geboekt is alleen beschikbaar tijdens werkuren, of is zelf op vakantie en er is niemand meer aan het werk. Je kunt dus niemand bereiken als je iets wilt veranderen.
  • Je kunt niet snel boeken, je verspilt je vakantietijd.
  • Een bedrijf dat geen kantoor met zit plaatsen heeft waar klanten normaal kunnen zitten om iets te bespreken.
  • Als een excursie bedrijf uw gegevens (naam, verblijf) niet noteert of als uw ticket er niet officieel uitziet. Excursie bedrijven in Tenerife zijn verplicht dit te doen in geval van ongelukken en de autoriteiten moeten weten wie de personen waren.
  • De persoon/het bedrijf biedt meer dingen aan dan alleen Tenerife excursies en is geen specialist, dus u kunt geen toegewijde service verwachten.
  • Als u naar Tenerife gaat tijdens een vakantieperiode. Zorg ervoor dat u uw excursies boekt voordat u aankomt. De beste excursies zijn normaal gesproken die week helemaal volgeboekt en het enige wat overblijft zijn de massatours.
  • Controleer de beoordelingen van excursie bureaus online, op betrouwbare platforms zoals Google en Trustpilot. Veel van hen hebben deze profielen niet, zodat klanten nauwelijks klachten kunnen indienen of hun slechte ervaringen niet kwijt kunnen.

Kijk uit voor Nederlandstalige Tenerife excursie facebook groepen!

Er zijn individuen die voor een paar euro valse Facebook-accounts kopen om bepaalde Tenerife excursiebedrijven te promoten in Facebook-gesprekken. Je ziet dat deze bedrijven buiten Facebook nauwelijks betrokkenheid hebben of legitieme Google of Trust Pilot beoordelingen hebben. Sommige zijn zelfs regelrechte kopie├źn van andere succesvolle excursie bedrijven en zijn niet eens geregistreerd. Als je aanbevelingen zoekt, kijk dan eerst op Google en zoek naar bedrijven op de eerste pagina zonder het “AD”-teken ervoor. Deze aanbevelingen zijn meestal zonder twijfel de beste keuze.

Tenerife excursies bij Get Your Guide?

Advertenties van grote reisorganisaties zoals Get Your Guide voor Tenerife excursies komt iedereen vroeg of laat tegen. Get Your Guide is een online marktplaats die probeert excursies over de hele wereld te verkopen. Excursies in Tenerife kopen via Get Your Guide is niet aan te raden, want er zijn veel betere lokale opties. Het probleem met Get Your Guide is dat ze geen lokaal personeel beschikbaar hebben en je daarom nooit zo goed kunnen helpen als lokale bedrijven op Tenerife. Toch is het sterk aan te raden om je Tenerife excursies te boeken voordat je op vakantie komt. Dit geldt vooral als u in een vakantieperiode komt, omdat de meeste van de beste excursies op Tenerife vaak voor meer dan 7 dagen zijn volgeboekt. Zoek in plaats daarvan naar een lokaal bedrijf dat op Tenerife banen vrijmaakt en belasting betaald en een goede website heeft. Een goed excursie bedrijf op Tenerife dat dit doet, vindt u hier.