Over mij

Mijn naam is Luc, en ik maak voor mijn plezier websites over dingen die ik leuk vind. Voor meer dan 20 jaar lang reis ik samen met mijn gezin twee keer per jaar naar Tenerife. Tijdens onze vakantie verkennen we het eiland en boeken we altijd 2-4 excursies. Het eiland Tenerife heeft prachtige plaatsen om te bekennen en biedt een enorm groot aanbod aan eiland excursies, boot trips en pretparken. Hieronder heb ik 2 bedrijven genoemd waar ik altijd graag contact mee opneem tijdens mijn vakantie op Tenerife. Deze 2 bedrijven worden gerund door een Nederlandse eigenaar en staan bekend om hun goede service.

De Nederlandse tourbedrijven in Tenerife

Club Canary tour bedrijf

Club Canary is een excursie bedrijf dat alle mogelijke tours en activiteiten in Tenerife aanbiedt. Club Canary wordt gerund door Roy Schijvens, een vriendelijke jonge Nederlandse man die altijd klaar staat voor zijn klanten. Club Canary is ongetwijfeld de meest bekende excursie aanbieder onder de Nederlandse en Belgische toeristen in Tenerife. In begin 2023 heeft Club Canary een grote upgrade gedaan in branding en op hun kantoor in Plaza del Duque. Hoewel ik niet geloof dat ze altijd Nederlands sprekende mensen ter plaatse hebben, hebben ze meer dan 10 medewerkers die allemaal op zijn minst perfect Engels spreken. Zonder twijfel is dit het meest luxe tourkantoor van het hele eiland.

Website: https://clubcanary.com

Volg Club Canary op Facebook

Volg Club Canary op Youtube

Volg Club Canary op Instagram

Volg Club Canary op Pinterest

Volg Club Canary op Linkedin

Volg Club Canary op Twitter

Bekijk de Club Canary recensies

Atlantic Star – boot trips

Atlantic Star is de naam van een schitterende zeiljacht dat in de haven van Puerto Colon ligt. Deze jacht vaart dagelijks uit om walvissen en dolfijnen te spotten. Hoewel de Atlantic Star-excursie pas in 2020 van start is gegaan, is het nu al de favoriete boot keuze onder Nederlandstalige toeristen die Tenerife bezoeken. Dit is voornamelijk omdat de bemanning ontzettend sympathiek is en Nederlands spreekt! Bovendien werkt Atlantic Star samen met Club Canary voor het organiseren van speciale edities van privé-boottochten. De meest populaire speciale uitvoering is de Tenerife sunset cruise, die vaak geboekt wordt voor huwelijksaanzoeken.

Bekijk de Atlantic Star recensies

Tour met de Atlantic Star