Hoewel TUI misschien leuke vakantiepakketten naar Tenerife kan regelen, is het boeken van excursies bij hen niet altijd zo’n goed idee. TUI nodigt hotelklanten gewoonlijk uit om de eerste dag na aankomst naar de TUI-bijeenkomst te komen, waar ze hun excursies sterk promoten. Op deze manier kan TUI extra geld verdienen aan hun klanten voordat de toeristen zelf gaan kijken wat voor leuke dingen ze op Tenerife kunnen doen.

TUI excursies prijzen

Normaal gesproken zijn de prijzen voor Tenerife-excursies bij TUI hoger dan de standaardprijzen, en daarnaast bieden ze vooral excursies aan wat goed is voor henzelf. TUI werkt gewoonlijk met bedrijven die grote groepen tegelijk kunnen ontvangen, zodat TUI-agenten grote volumes kunnen verkopen zonder zich zorgen te maken dat de tour vol is.

TUI organiseert regelmatig reizen voor massa-toerisme

De reizen van TUI omvatten gewoonlijk busreizen die met veel reizigers worden gedeeld en catamarantochten waaraan u gemakkelijk met meer dan 75 andere reizigers kunt deelnemen. Wil je meer exclusieve ervaringen, die er genoeg zijn, kijk dan op onze Tenerife excursies pagina.

TUI excursies Tenerife

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om geen Tenerife-excursies bij TUI te boeken. Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld ontevreden zijn over de kwaliteit of de prijs van de door TUI aangeboden excursies, die vaak hoger ligt dan bij hun lokale concurrenten. Andere mensen vertrouwen het bedrijf misschien niet vanwege slechte ervaringen in het verleden, en het achterlaten van beoordelingen op hun platform is niet zo eenvoudig. Er zijn ook mensen die gewoon liever excursies boeken bij andere reisorganisaties.